Tilaus- ja toimitusehdot

Näitä käyttöehtoja sovelletaan ulefone.fi-verkkokaupan (Myöhemmin Kauppa) ja asiakkaan välisessä kauppasuhteen hoitamisessa. Pidätämme oikeuden muuttaa käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Tilauksessa sovelletaan tilaushetkellä vallitsevia sopimusehtoja ja lakia.

Henkilötiedot ja tietojen oikeellisuus

Asiakas vastaa tilauksen yhteydessä antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Tilauksen yhteydessä asiakkaan on ilmoitettava vähintään etunimi, sukunimi, katuosoite, postitoimipaikka ja sähköpostiosoite. Jos asiakas on alle 18-vuotias, hänen tulee pyytää holhoojansa suostumus tuotteiden tilaamiseen. Kaupanteon yhteydessä saatavat asiakastiedot ovat ehdottoman luottamuksellisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.

Sivuston haltija ja rekisterin ylläpitäjä: e-ville.com distribution Oy (Y-tunnus: 26275213)
Osoite: Yhdystie 1, 04600 Mäntsälä

Tilaaminen ja maksu

Asiakas voi tilata tuotteita verkkokaupasta. Kaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%) ja kuljetuksen, ellei toisin mainittu. Kaupan maksutapahtumat käsitellään kolmannen osapuolen toimesta, eikä maksutietoja tallenneta verkkokaupan tietokantaan.

Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli tilaushetkellä vallinnut hinta on ollut virheellinen. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden hintoja ilman erillistä ilmoitusta.

Toimitus

Toimitusaika on erikseen ilmoitettu tilaushetkellä. Mikäli toimitus viivästyy tilaushetkellä ilmoitetusta, on asiakkaalla oikeus vaatia kaupan purkua.

Toimitusaika on laadittu kullakin hetkellä voimassaolevien tietojen vallitessa, eikä Kauppa vastaa vaikutuspiirinsä ulkopuolella olevien poikkeustilanteiden vaikutuksesta tuotteiden toimitukseen.

Tilauksen peruminen / tuotteen palautus / kaupan purku

Tilaus on mahdollista perua ja kauppa purkaa ennen toimitusta lähettämällä viestiä asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@ulefone.fi

Jo toimitetun tilauksen palautus on mahdollista 30 päivän sisään toimituksen jälkeen. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa yhdessä kaikkien toimitettavien tarvikkeiden kanssa ja tuotteen tulee olla myyntikuntoinen.

Mikäli palautuksesta puuttuu osia, tuote ei ole myyntikuntoinen tai palautusta ei tehdä alkuperäispakkauksessa, pidätämme oikeuden periä puutteellisesta palautuksesta korvauksen.

Palautuksesta tulee aina sopia asiakaspalvelun kanssa, noutamatta jättäminen tai palautuksen lähettäminen ilman erillistä sopimista asiakaspalvelumme kanssa ei lasketa palautukseksi.

Takuu ja virhevastuu

Takuutilanteissa, otathan aina yhteyttä asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@ulefone.fi

Takuu määräytyy valmistajan määrittämän tuotetakuun mukaisesti. Takuu on aina ilmoitettu tuotteen kuvauksessa.

Tuotetta tulee aina käyttää valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Jos tuotteen vioittumisen tai rikkoutumisen aiheuttaa tapaturma, tuotteen vääränlainen käyttö tai muu asiakkaan tai hänen läheisensä toiminta, takuu raukeaa

Välilliset vahingot, kuten ohjelmien, virusten tai sähkökatkojen aiheuttamat vahingot, ukkosvauriot, fyysiset vammat, asennusvirheet tai fyysiset tuotteen rikkoutumiset eivät ole takuun perusteella korvattavia vahinkoja.

Riitatilanteet ja sovittelu

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).