Tietoa meistä


Ulefone Technology Co. on vuonna 2014 perustettu kiinalainen puhelinvalmistaja. Ulefonen pääkonttori sijaitsee Shenzhenissä, Etelä-Kiinassa. Shenzhen on monien suurten kiinalaisten teknologiayritysten kotikaupunki ja siellä sijaitsee myös täysin Ulefonen omistuksessa oleva älypuhelintehdas. Ulefonen puhelimet ovat suosittuja ympäri maailman ja niitä myydään muun muassa Euroopassa, Pohjois- ja Etelä Amerikassa sekä Afrikassa. Yritys keskittyy valmistamaan hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia iskun- ja vedenkestäviä puhelimia aina budjettiluokan malleista high-end puhelinmalleihin.


Ulefone kuuluu markkinoiden johtaviin IP68-suojattujen iskun- ja vedenkestävien puhelinten valmistajiin ja yhtiöllä on tiiviit yhteistyösuhteet Taiwanilaisen puolijohdevalmistaja MediaTek Inc.:n kanssa, jonka prosessoreja Ulefone pääosin käyttää puhelimissaan. Näin Ulefone kykenee varmistamaan erinomaisen hinta-laatusuhteen sekä uusimmat prosessorit puhelimissaan.

Ulefonen Armor-sarja, joka koostuu ainoastaan IP68 -luokituksella varustetuista veden- ja iskunkestävistä puhelimista, on herättänyt erityisen paljon huomiota Suomessa sekä maailmalla erinomaisen hinta-laatusuhteen sekä rajun kestävyytensä ansiosta. Ulefone Armor -sarja on veden- ja iskunkestävien älypuhelimien aatelia ja malliston puhelimet sopivatkin erinomaisesti Suomen luonnon ääriolosuhteisiin aina lämpimistä kesäkeleistä kosteisiin syksyihin, sekä paukkuviin pakkastalviin.


Ulefonen puhelimet ovat tunnettuja IP68-, IP69K-, sekä MIL-STD-810G -suojauksistaan. Suurimmassa osassa valikoiman puhelimista on iso akku, joka kestää käytöstä ja puhelimen mallista riippuen aina muutamasta päivästä jopa viikkoon. Nykyään älypuhelimet ovat monipuolisessa ja kovassa käytössä, joten iso akku on mukava bonus, eikä puhelinta tarvitse olla jatkuvasti roikottamassa laturin perässä. Isoin akkukapasiteetti löytyy Ulefone Armor 3W -mallista, joka on varustett 10300 mAh suuruisella jättiakulla.

Ulefonen älypuhelimet ovat varustettu suositulla USB Type-C liittimellä ja vaikka akut ovatkin pääosin isoja, latautuvat ne silti nopeasti. Jokaisessa malliston puhelimessa on myös paljon matkustavalle näppärä, dual-sim -ominaisuus, jolla voit reissatessasi ulkomailla käyttää kahta eri SIM-korttia. Puhelimet tukevat nano-sim -korttia. Ulefone -älypuhelimet on varustettu hintaansa nähden reilulla RAM -muistilla, joka takaa puhelimen sujuvan käytön tilanteessa kuin tilanteessa.


Kesällä 2019 ulefone.fi valittiin Ulefonen viralliseksi maahantuojaksi Suomeen. Myös Suomessa Ulefonen korkea laatu on herättänyt kiitosta, ja Ulefone Armor 6E voittikin Tekniikan Maailman syksyn 2019 testissä parhaan kovan käytön älypuhelimen tittelin. Nykyään kyseisen, jo legendaksikin muodostuneen puhelinmallin valmistus on lopetettu, ja Armor 6E:n korvaa Ulefone Armor 8.

Ulefone.fi tarjoaa myymillensä älypuhelimelle 24 kuukauden suomalaisen takuun ja ilmaisen toimituksen! Tutustu ja tilaa itsellesi tai lahjaksi huippuluokan veden- ja iskunkestävä älypuhelin suoraan viralliselta maahantuojalta.