Takuuehdot ja takuunalaiset viat

Takuu koskee vain tuotteita, joita on käytetty valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Jos vääränlainen käyttö aiheuttaa tuotteen vioittumisen tai tapaturman, takuu ei sido Ulefonea. Ulefone Suomen jälleenmyymillä puhelimilla on 2 vuoden takuu. Puhelinten mukana tulevilla lisätarvikkeilla on 1 vuoden takuu. 

Ohjelmien, virusten tai sähkökatkojen aiheuttamat vahingot, ukkosvauriot, välilliset vahingot, tuotteiden väärinkäyttö tai muu ohjeiden laiminlyönti, mukaan lukien asiakkaan puolesta sattuneet asennusvirheet tai fyysiset tuotteen rikkoutumiset eivät ole takuun perusteella korvattavia vahinkoja. 

Erilaisten komponenttien suorituskykyä nostavien lisävarusteiden tai ohjelmien käyttö aiheuttaa takuun umpeutumisen. 

Ulefone ei vastaa ohjelmien tai laitteiden yhteensopivuudesta, ellei siitä ole erikseeen mainittu. 

Takuu ei myöskään kata normaalia kulumista, korroosiota, hapettumista, ruostumista, huonontumista ja luonnollisia vaurioita. Takuu kattaa vialliset akut, mutta se ei kata normaalista käytöstä johtuvaa kulumista. Takuu ei koske ulkopuolen vaurioita, kuten maalipinnan vaurioita, naarmuja ja haalistumista. Takuu ei myöskään koske vikoja tai vahinkoja, joiden syynä on ylivoimainen este (kuten maanjäristys, tulipalo, salamanisku ja epävakaa virtalähde). Takuu ei kata laitteita, jotka on korjattu itse tai muita epävirallisia reittejä käyttäen.